Zakelijke teams/bedrijven

Atenka Coaching biedt coachsessies met paarden voor bedrijven aan. Zowel individuele sessies als teamcoaching. Vraag naar de mogelijkheden.

Is er behoefte aan teambuilding? Loop je met jouw team soms vast in communicatie? Is de rolverdeling niet altijd duidelijk? Verloopt de onderlinge samenwerking soms stroef? Of kan je wel meer inzicht gebruiken in welke kwaliteiten er zijn binnen je team?

Een sessie met de paarden kan jouw team inzichten geven op het gebied van samenwerking, rolverdeling, communicatie en leiderschap. Ieder teamlid kan meer inzicht krijgen in zijn eigen rol in het team en ook de rol van de ander(en). Daaruit volgt vaak meer begrip voor ieders aandeel in het team. Waardoor als vanzelf de samenwerking wordt bevorderd.

Arrangementen met andere aanbieders in de omgeving zijn mogelijk. Zoals bijvoorbeeld vergaderen op een boerderij/in de natuur met tussendoor een coach sessie. Geef je wensen aan en vraag naar de mogelijkheden. We zijn altijd bereidt om mee te denken!

Vriendengroep/familie-uitjes

Als je het wat luchtiger wilt houden kun je ook terecht bij Atenka Coaching voor een leuk groepsuitje. Kom samen met je team, groep vrienden, sportclub of familie een gezellige dag of een dagdeel beleven tussen de paarden. Een groepscoachsessie staat garant voor veel plezier. Met de laarzen aan het weiland in en tussen de paarden ga je samen aan de slag met een activiteit. Je leert dan tegelijkertijd hierdoor wat meer over jezelf en over elkaar. Vraag vrijblijvend meer informatie op.

Arrangementen met andere aanbieders van dag-uitjes in de Achterhoek zijn mogelijk. Zoals thee-proeverij, high-tea, auto-tourrit met bijzondere auto’s, etc. Geef je wensen aan en vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Paardencoaching voor groepen

Paardencoaching voor groepen

Meer weten?

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.