Ervaar je stressklachten? Ben je constant in je hoofd bezig? Of ben je meer met anderen bezig dan met jezelf? Ga je (te) vaak over je eigen grenzen heen? Heb je het gevoel dat je tegen een burn-out aan loopt? Of heb je op dit moment een burn-out, maar is een reguliere behandeling bij een (praat)coach niet wat jou verder helpt?

Wens je meer zelfinzicht / zelf ontwikkeling? Of inzicht in de reacties van anderen op jou? Wil je graag even uit je hoofd komen? Weg van de ratio die je in de greep houdt? Zou je meer vanuit je eigen kracht willen leven? Of ben je op zoek naar meer (zelf)vertrouwen of eigenwaarde?

Kom ervaren wat een paardencoach sessie voor je kan betekenen! Bij Atenka Coaching ben je meer dan welkom!

Een sessie met een paard kan jou weer dichter bij de natuur en daardoor bij jezelf brengen. Het kan je inzichten geven waardoor je de eerste stappen richting een oplossing kunt nemen. Bij Atenka Coaching begeleiden de coach en de paarden je hier graag bij.

En alleen al een moment voor jezelf in de natuur met de kudde paarden om je heen, kunnen je de rust en ruimte geven om weer meer tot jezelf te komen.

We nodigen je graag uit om dit te komen ervaren! Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Individuele paarden coaching

Individuele paarden coaching

Meer weten?

Wil je meer weten over individuele coaching of vrijblijvend kennis maken? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.