Is je kind uit balans? Vertoont het soms gedrag dat niet passend is? In de klas of juist thuis? Is het verlegen? Of juist extreem druk/extravert? Heeft het concentratieproblemen? Is het altijd hyperalert?

Kortom: kan je kind wel een steuntje in de rug gebruiken? Kom voor een kindercoachsessie naar Atenka Coaching. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Vaak zit er meer achter dan op het eerste gezicht lijkt. Wat de reden ook is dat je kind niet lekker in zijn vel zit, een paardencoach sessie kan helpend zijn. De rust van de natuur en de niet-oordelende houding van de paarden kunnen vaak al een verademing voor het kind zijn. Uw kind staat centraal tijdens de coach sessies. Hij/zij krijgt alle aandacht van de coach en is lekker buiten in de wei samen met de paarden.

Het kind zal gaan ervaren dat het bij de paarden mag zijn zoals hij/zij is. Dat zal vertrouwen geven om dat op andere plekken in zijn/haar leven ook zo te voelen. Samen met de paarden kan je kind stappen maken om lekkerder in zijn/haar vel te zitten.

We nodigen jou en je (pleeg)kind graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer weten?

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.

Kindercoaching met paarden

Kindercoaching met paarden