Individuele coaching

De kosten voor een eenmalige individuele coachsessie (plusminus 60 min.) is EUR 65,- incl. BTW.
Een eerste kennismaking of intakegesprek (30 min.) is altijd gratis en vrijblijvend.

Een traject van meerdere coachsessies is ook mogelijk. Bijvoorbeeld een traject van 3 of 5 sessies. De prijs per sessie zal dan goedkoper zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Individuele paarden coaching

Kindercoaching

De kosten voor een eenmalige kindercoachsessie (plusminus 60 min.) is EUR 50,- incl. BTW.
Een traject van meerdere coachsessies is mogelijk. Bij afname van minimaal 5 sessies zijn de kosten EUR 45,- incl. BTW per sessie.

Een eerste kennismaking/intake (30 min.) met u en uw kind is altijd gratis en vrijblijvend.

Kindercoaching met paarden

Groepscoaching

Groepsuitje
Voor een coachsessie van 2 uur met vrienden / familie is de prijs EUR 185,- incl. BTW. Dit is inclusief koffie/thee met versnaperingen.

Zakelijke groepen
Voor een dagdeel zakelijke groepscoaching is de prijs vanaf EUR 375,- incl. BTW.

Dit is inclusief een kennismakingsgesprek vooraf om de wensen en mogelijkheden te bespreken. En inclusief koffie/thee met versnaperingen. Een groepscoaching op een locatie elders is ook bespreekbaar. De prijs is dan mede afhankelijk van de reistijd/-afstand.

Neem vrijblijvend contact op om jullie wensen te bespreken en vraag naar de vele mogelijkheden.

De exacte prijs voor groepscoaching is altijd afhankelijk van de behoefte en wensen van de groep. En ook van de grootte van de groep. Vragen die we dan graag beantwoord hebben zijn: Willen jullie een dagdeel gecoacht worden of een hele dag? Wat is jullie doel van de coaching? Wil je er catering (bijv. lunch) bij? Zijn er meerdere coachsessies / traject gewenst? Willen jullie graag achteraf nog een nabespreking/evaluatiegesprek met de coach?

Arrangementen
Arrangementen met andere aanbieders in de Achterhoek zijn mogelijk. Denk aan aanbieders van vergaderlocaties, andere groepsactiviteiten/-uitjes, etc. Atenka Coaching heeft contacten met diverse bedrijven in de omgeving. Geef je wensen aan. We denken graag met je mee om jouw groep/team-dag tot een succes te maken.

Paardencoaching voor groepen