1-op-1 coaching

Wil je lekkerder in je vel zitten? Minder stress ervaren? Meer tijd voor jezelf? Meer balans in het leven? Maar lukt het maar steeds niet? We zijn het zo gewend om maar steeds door en door te gaan, dat we onszelf vaak uit het oog verliezen. Alles gaat voor: je kinderen, je werk, het huishouden, alle sociale verplichtingen. Maar wanneer is er nu echt tijd voor jou? Tijd voor de dingen waar jij echt gelukkig van wordt?

Kom dat herontdekken tussen de paarden. Je hoeft het niet alleen te doen! Ga samen met de paarden aan de slag om weer dichter bij jezelf te komen. Laat ons een stukje met je meelopen op jouw pad. Zodat je je weer uitgerust en ontspannen kan voelen, er meer balans komt en je weer vol kan genieten van de leuke dingen in het leven.

Je kunt een losse coach sessie boeken of een kort traject van 3 tot 5 sessies.

Voor tarieven klik hier.

1-op-1 coaching met paarden

Burn-out herstel traject

In het burn-out hersteltraject begeleid ik jou op weg naar meer veerkracht en een diepere verbinding met jezelf.

Tijdens dit 10 weken traject ontvang je praktische handvaten om met stress om te gaan en opnieuw in verbinding te komen met jezelf, anderen (het paard), en de natuur. Door tijd voor jezelf vrij te maken, plezier te ervaren en te genieten van kleine momenten, herstel je langzaam maar zeker en bouw je stap voor stap aan veerkracht.

Ontdek wat een burn-out herstel traject met paarden voor jou kan betekenen!

Voor tarieven klik hier.

Een paard ziet jou echt

Een coach sessie of traject boeken?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op.

Deze controle vraag dient enkel ter voorkoming van het invullen van het formulier door robots.